Hårdost import hel 2017-08-30T08:55:51+00:00

Parmigiano Reggiano 24mån 1/8 8x4kg

Parmigiano Reggiano är världens mest kända ost och produktionen är strängt reglerad. Namnet kommer från att den började produceras mellan städerna Parma och Reggionell´Emilia i norra Italien. Den får bara göras på opastöriserad mjölk från kor som mjölkats mellan 1 april till 11 november i regionerna Parma, Reggio, Emilia, Modena, Bologna och Mantua. Minsta godkända lagringen är 12 månader, men 24 månader är det vanligaste.

Fetthalt: 30%

Förpackningsstorlek: 8 x 4kg
Ursprungsland: Italien

Ingredienser

Opastöriserad koMJÖLK
Salt
Löpe


Näringsvärde per 100g

Energi: 1671 kJ / 402 kcal
Fett 30g
- Varav mättat fett 20g
Kolhydrater 0g
- Varav sockerarter 0g
Protein 32g
Salt 1,6g

Skriv ut sidan