Jobba hos oss 2017-12-13T08:37:59+00:00

Trainee med utveckling mot sälj

Om företaget

Hugo Ericson AB är en ledande grossist av Svensk och utländsk hårdost samt premium dessertostar som vi i huvudsak importerar ifrån Sydeuropa. Utöver vår försäljning mot detaljhandel och ostbutiker har vi ett eget traditionellt mogningslager av Svensk hårdost, egen bitning och förpackningsverksamhet samt också två egna butiker, Hugo Ericson ost i Saluhallen och Hugos Handel och Kök.

Vi är ett växande företag med cirka 20 anställda och har kontor vid Nääs Fabriker utanför Floda där vår nyöppnade delikatess/livsstilsbutik, lager och förpackningsavdelning också finns. Vår välsorterade ostbutik ligger i Saluhallen i Göteborgs centrum.

Arbetsbeskrivning
I rollen som Trainee hos Hugo Ericson AB kommer du att få arbeta med spännande produkter till en bred målgrupp.
Du kommer att arbeta inom de flesta områden i syfte att lära dig så mycket som möjligt om företaget för att därefter kunna utvecklas som säljare mot detaljhandeln. Helgarbete kommer att förekomma.

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för mat, kundbemötande och försäljning.

 Stor vikt lägger vi vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du är prestigelös då arbetsuppgifterna kommer att vara mycket varierande. Din smittande energi gör att trivselfaktorn blir hög och alla trivs i ditt sällskap. Du är serviceinriktad, noggrann och proaktiv samt har skinn på näsan och driver igenom det du påbörjar.

Vidare är du positiv och har lätt för att lära dig nya saker, vilket medför att du gärna växer in i mer avancerade arbetsuppgifter. Har du erfarenhet och kunskaper inom detaljhandel och försäljning så ser vi det som starkt meriterande. Vi tror också att du har gymnasiekompetens. Körkort och tillgång till bil är ett krav. Sist men inte minst är det viktigt att du delar våra värderingar: Förtroende, Kvalitet, Kunskap och Glädje.

Du erbjuds

Är du rätt person för oss erbjuds du en bred roll i ett framgångsrikt och stabilt företag med mycket kompetenta och drivna medarbetare. Du kommer att få goda möjligheter att utvecklas i din roll och successivt växa in i mer ansvar och varierande arbetsuppgifter. 

Tjänsten är på 100 %.

Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jenny Svensson på tel. 0706-33 05 99 eller Christian von der Lancken på Tel. 0703-171765 eller mail: jenny@hugoericsonost.se, christian@hugoericsonost.se. 

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via ovanstående mailadress. Sista ansökningsdag 8 oktober.

Start
Enligt överenskommelse.