Charkbricka Raclette Galibier

Färdigskivad charkbricka från Savoie i östra Frankrike. Innehåller: Jambon du Savoie (lufttorkad skinka), Coppa (rökt fläskkarré) och Rosette du Savoie (salami). Företaget Henri Raffin grundades 1937 och ligger inbäddad i Savoiedalen mellan de franska alperna. Traditionella recept och långsam mogning ger produkterna en unik smak och karaktär.

Denna charkbricka är framtagen att serveras till Raclette, ostfondue eller Mont d’Or. Lägg till cornichons, kokta småpotatisar och grönsaker så har ni en ljuvlig måltid framför er!

PASSANDE DRYCK: Medelfylligt rött vin och öl

BESTÄLLNINGSVARA: -

INGREDIENSER: Lufttorkad skinka: Skinka från gris, Salt, Konserveringsmedel: E252 (Kaliumnitrat). Rökt mager skinka: Lättrökt griskött, Salt, Dextros, Sackaros, Kryddor, Konserveringsmedel: E252 (Kaliumnitrat), E251(Natriumnitrat), Antioxidationsmedel: E301 (Natriumaskorbat), Jäst. Salami Rosette: Griskött (166g råvara till 100g färdig produkt), LAKTOS, Salt, Sackaros, Kryddor, Dextros, Naturliga aromer, Konserveringsmedel: E252 (Kaliumnitrat), Jäst. Kan innehålla spår av NÖTTER och MJÖLK

ALLERGENER: MJÖLK

NÄRINGSVÄRDE PER 100 G:

Energi: 1016 kJ / 243 kcal
Fett: 13 g
– Varav mättat fett: 5,2 g
Kolhydrater: 1,5 g
– Varav sockerarter: 1,2 g
Protein: 30 g
Salt: 4,7 g

OSTFAMILJ:

MJÖLK FRÅN:

MJÖLKBEHANDLING:

URSPRUNGSLAND: FR

OMRÅDE: Savoie

ARTIKELNUMMER: 32001

STORLEK: 120 g

FÖRPACKNING: 9 x 120 g

EAN:

FÖRVARING: Kyla max +8°C

Vi har alltid ambitionen att förmedla korrekt information men då förändringar i produktens innehåll kan ske över tid hänvisar vi till att kontrollera informationen på produktens förpackning före användning.