Parmigiano Reggiano DOP 36 mån

Parmigiano Reggiano är en hårdost från regionerna Parma, Reggio, Emilia, Modena, Bologna och Mantua i norra Italien. Osten tillverkas av opastöriserad komjölk och måste lagras i minst 12 månader. Parmiggiano Reggiano är kanske världens mest kända ost och namnet kommer från att den från början producerades mellan städerna Parma och Reggio Emilia i norra Italien. Osten har en tät textur och smaken lite syrlig. Osten blir torrare ju längre den lagras och smaken mer kraftfull.

Ursprungsskyddad sedan 1955.

PASSANDE DRYCK: Medelfylligt vitt och rött vin

BESTÄLLNINGSVARA: Nej

INGREDIENSER: Opastöriserad koMJÖLK, Salt, Löpe

ALLERGENER: MJÖLK

NÄRINGSVÄRDE PER 100 G:

Energi: 1671 kJ / 402 kcal
Fett: 30 g
– Varav mättat fett: 20 g
Kolhydrater: 0 g
– Varav sockerarter: 0 g
Protein: 32 g
Salt: 1,6 g

OSTFAMILJ: Hårdost

MJÖLK FRÅN: Ko

MJÖLKBEHANDLING: Opastöriserad

URSPRUNGSLAND: Italien

OMRÅDE: Emilia-Romagna

ARTIKELNUMMER: 2488

STORLEK: 4 kg

FÖRPACKNING: 8 x 4 kg

EAN:

FÖRVARING: Kyla max +8°C

Vi har alltid ambitionen att förmedla korrekt information men då förändringar i produktens innehåll kan ske över tid hänvisar vi till att kontrollera informationen på produktens förpackning före användning.