Pecorino Moliterno al Tartufo

Pecorino Moliterno al Tartufo en hårdost från Sardinien i södra Italien. Osten tillverkas på pastöriserad fårmjölk och lagras i 5-8 månader. Denna pecorinovariant blir efter 4 månader rikligt injicerad med den exklusiva svampen (Tuber Aestivium). Resultatet blir en vacker ost med vener av svart tryffel och kraftfull smak och doft. Detta är en tryffelost för den som vill ha det extra!

PASSANDE DRYCK: Medelfylligt vitt och rött vin

BESTÄLLNINGSVARA: -

INGREDIENSER: Pastöriserad fårMJÖLK, Svart tryffel (5%), Salt, Löpe, Syrningskultur, Aromämnen

ALLERGENER: MJÖLK

NÄRINGSVÄRDE PER 100 G:

Energi: 1637 kJ / 395 kcal
Fett: 31,6 g
– Varav mättat fett: 21,5 g
Kolhydrater: 3,3 g
– Varav sockerarter: 1,6 g
Protein: 24 g
Salt: 2,2 g

OSTFAMILJ: Hårdost

MJÖLK FRÅN: Får

MJÖLKBEHANDLING: Pastöriserad

URSPRUNGSLAND: IT

OMRÅDE: Sardinien

ARTIKELNUMMER: 12300

STORLEK: 2,5 kg

FÖRPACKNING: 4 x 2,5 kg

EAN:

FÖRVARING: Kyla max +8°C

Vi har alltid ambitionen att förmedla korrekt information men då förändringar i produktens innehåll kan ske över tid hänvisar vi till att kontrollera informationen på produktens förpackning före användning.