Raclette Vitlök

Raclette är en tvättad hårdost som produceras både i Schweiz och Frankrike. Osten kan tillverkas av pastöriserad eller opastöriserad komjölk och lagringtiden varierar. Denna som är smaksatt med vitlök kommer från Schweiz, är pastöriserad och lagras i minst 9 veckor. Smaken är mild med mycket aromer och har en halvhård konsistens. Smält osten och servera med små kokta potatisar, grillade grönsaker, cornichoner och lufttorkad skinka så har ni en härlig osträtt att njuta av.

PASSANDE DRYCK: Medelfylligt vitt och rött vin

BESTÄLLNINGSVARA: -

INGREDIENSER: Pastöriserad koMJÖLK, Salt, Syrningskultur, Vitlök, Ystenzym

ALLERGENER: MJÖLK

NÄRINGSVÄRDE PER 100 G:

Energi: 1456 kJ / 348 kcal
Fett: 27,3 g
– Varav mättat fett: 16,4 g
Kolhydrater: 0 g
– Varav sockerarter: 0 g
Protein: 25,7 g
Salt: 1,9 g

OSTFAMILJ: Hårdost

MJÖLK FRÅN: Ko

MJÖLKBEHANDLING: Pastöriserad

URSPRUNGSLAND: CH

OMRÅDE: Sankt Gallen

ARTIKELNUMMER: 12345

STORLEK: 6 kg

FÖRPACKNING: 1 x 6 kg

EAN:

FÖRVARING: Kyla max +8°C

Vi har alltid ambitionen att förmedla korrekt information men då förändringar i produktens innehåll kan ske över tid hänvisar vi till att kontrollera informationen på produktens förpackning före användning.