Saucisson Naturell Galibier

Saucisson är en salami från Savoie i östra Frankrike. Den tillverkas på fläskkött och luftorkas 4-5 veckor. Företaget Henri Raffin grundades 1937 och ligger inbäddad i Savoiedalen mellan de franska alperna. Traditionella recept och långsam mogning ger produkterna en unik smak och karaktär. Skiva upp den för hand i tunna skivor som snacks eller till plockbricka. Naturell smak med salt och peppar.

Vill ni exponera den på ett snyggt sätt finns en träställning till den att hänga dom i. Kan förvaras i rumstemperatur.

PASSANDE DRYCK: Medelfylligt rött vin och öl

BESTÄLLNINGSVARA: Nej

INGREDIENSER: Griskött, LAKTOS, Salt, Sackaros, Glukos, Kryddor, Naturliga smakämnen, E252 (Kaliumnitrat), E250 (Natriumnitrit), Syrningkultur, Fjälster från gris. Kan innehålla spår av: NÖTTER och MJÖLK

ALLERGENER: MJÖLK

NÄRINGSVÄRDE PER 100 G:

Energi: 1596 kJ / 384 kcal
Fett: 29,5 g
– Varav mättat fett: 11 g
Kolhydrater: 4 g
– Varav sockerarter: 2 g
Protein: 26 g
Salt: 5 g

OSTFAMILJ:

MJÖLK FRÅN:

MJÖLKBEHANDLING:

URSPRUNGSLAND: Frankrike

OMRÅDE: Savoie

ARTIKELNUMMER: 3175

STORLEK: 200 g

FÖRPACKNING: 10 x 200 g

EAN: 3375220021188

FÖRVARING: Torrt och svalt

Vi har alltid ambitionen att förmedla korrekt information men då förändringar i produktens innehåll kan ske över tid hänvisar vi till att kontrollera informationen på produktens förpackning före användning.