Ekonomiassistent/kontorsassistent

Arbetsbeskrivning
I rollen som ekonomiassistent/kontorsassistent hos Hugo Ericson Ost kommer du att arbeta brett och fungera som spindeln i nätet på kontoret. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara enklare ekonomi- och lönehantering och allmän kontorsadministration, men du kommer också att hjälpa till och stötta inom andra områden när det behövs. För rätt person kan tjänsten komma att utökas i tid då vi har möjligheter till annat arbete i verksamheten.

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. :
• Löpande bokföring och fakturahantering samt agera kontaktperson gentemot vår redovisningsbyrå
• Skatt och moms inbetalningar
• Kund och leverantörsreskontra
• Tidrapporter samt löneadministration
• Inköp av kontorsmaterial och övrigt som behövs till kontoret
• Övrig kontorsadministration

Vem är du?
Vi söker dig som har:
• Några års erfarenhet av administrativt arbete och bokföring.
• Flytande kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
• Datorvana med goda kunskaper i Officepaketet. Du bör vara en van Excel-användare samt ha erfarenhet av moderna bokföringssystem. Vi använder oss av affärssystemet Winbas och administrerar löner i Visma.

Stor vikt lägger vi vid dina personliga egenskaper. Din smittande energi gör att trivselfaktorn blir hög och alla trivs i ditt sällskap. Du är serviceinriktad, noggrann och proaktiv samt har skinn på näsan och driver igenom det du påbörjar. Vidare är du positiv och har lätt för att lära dig nya saker, vilket medför att du gärna växer in i mer avancerade arbetsuppgifter. Vi tror också att du har grundutbildning inom ekonomi motsvarande 3-årig gymnasiekompetens. Har du kunskaper inom försäljning och lagerhantering så ser vi det som starkt meriterande.

Du erbjuds
Är du rätt person för oss erbjuds du en bred roll i ett framgångsrikt och stabilt företag med mycket kompetenta och drivna medarbetare. Du kommer att få goda möjligheter att utvecklas i din roll och successivt växa in i mer ansvar.

Tjänsten är initialt på 40 % och delas med en annan person. På sikt kan tjänsten komma att öka.

Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vVd Christian von der Lancken på Tel. 0703-171765 eller mail: christian@hugoericsonost.se.

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via ovanstående mailadress. Sista ansökningsdag 27/3.

Om företaget
Hugo Ericson AB är en ledande grossist av Svensk och utländsk hårdost samt premium dessertostar som vi i huvudsak importerar ifrån Sydeuropa. Utöver vår försäljning mot detaljhandel och ostbutiker har vi ett eget traditionellt mogningslager av Svensk hårdost i Bredöl utanför Nossebro och en butik i Saluhallen i Göteborg.

Vi är ett växande företag med cirka 20 anställda och har kontor vid Nääs Fabriker utanför Floda.

Start:
Snarast enligt överenskommelse.