Écrou du Fromager Cendré



Écrou du Fromager Cendré är en getost från Normandie i nordvästra Frankrike. Osten tillverkas av opastöriserad getmjölk och mognar 1-2 veckor. Écrou, som betyger mutter på franska, har en mjuk textur och smaken är fint balanserad mellan sälta och syra.
En både vacker och god gårdsproducerad ost från Etienne och hans familj på det lilla mejeriet Fromagerie Alpines i Normandie.
PASSANDE DRYCK: Torrt vitt vin och lätt rött vin
BESTÄLLNINGSVARA: Ja
INGREDIENSER: Opastöriserad getMJÖLK, Salt, Bakteriekultur, Löpe, Färgämne: E153 (Vegetabiliskt kol)
ALLERGENER: MJÖLK
NÄRINGSVÄRDE PER 100 G:
Energi: 1524 kJ / 364 kcal
Fett: 28 g
– Varav mättat fett: 20 g
Kolhydrater: 3 g
– Varav sockerarter: 3 g
Protein: 22 g
Salt: 0,01 g
OSTFAMILJ: Getost
MJÖLK FRÅN: Get
MJÖLKBEHANDLING: Opastöriserad
URSPRUNGSLAND: FR
OMRÅDE: Normandie
ARTIKELNUMMER: 14144
STORLEK: 140 g
FÖRPACKNING: 6 x 140 g
EAN:
FÖRVARING: Kyla max +8°C
Vi har alltid ambitionen att förmedla korrekt information men då förändringar i produktens innehåll kan ske över tid hänvisar vi till att kontrollera informationen på produktens förpackning före användning.