Jambon de Bayonne IGP 12 mån

Högkvalitativ och klassisk lufttorkad skinka från området med samma namn i sydvästra Frankrike. Skinkan saltas och luftorkas i minst 12 månader och har en fyllig rung smak med balanserad sälta. Jambon de Bayonne är urspungskyddad och porduktionen är strikt reglerad och måste efterfölja konsortiets krav. Grisarna måste komma från området Bayonne och får varken steroider eller antibiotika.
Ursprungsskyddad sedan 1996.
PASSANDE DRYCK: Medelfylligt rött vin och öl
BESTÄLLNINGSVARA: Nej
INGREDIENSER: Skinka, Salt, Konserveringsmedel: E252 (Kaliumnitrat)
ALLERGENER:
NÄRINGSVÄRDE PER 100 G:
Energi: 783 kJ / 186 kcal
Fett: 5,19 g
– Varav mättat fett: 2,5 g
Kolhydrater: 0,4 g
– Varav sockerarter: 0,4 g
Protein: 31,3 g
Salt: 3 g
OSTFAMILJ:
MJÖLK FRÅN:
MJÖLKBEHANDLING:
URSPRUNGSLAND: Frankrike
OMRÅDE: Bayonne
ARTIKELNUMMER: 62000ch
STORLEK: 6 kg
FÖRPACKNING: 1 x 6 kg
EAN:
FÖRVARING: Kyla max +8°C
Vi har alltid ambitionen att förmedla korrekt information men då förändringar i produktens innehåll kan ske över tid hänvisar vi till att kontrollera informationen på produktens förpackning före användning.