Jambon de Savoie Galibier 12 mån rökt
Jambon du Savoie är skinka från Savoie i östra Frankrike. Den tillverkas på fläskkött och lufttorkas i minst 12 månader. Företaget Henri Raffin grundades 1937 och ligger inbäddad i Savoiedalen mellan de franska alperna.
Väl utvald råvara och långsam mogning i bergsluften, ger skinkan en unik smak och karaktär. Denna är även lättrökt vilket skiljer den från de flesta övriga lufttorkade skinkor. En skinka som inte är så vanlig och ger er disk ett unikt tillskott.
PASSANDE DRYCK: Medelfylligt rött vin och öl
BESTÄLLNINGSVARA: -
INGREDIENSER: Rökt skinka, Salt, Konserveringsmedel: E252 (Kaliumnitrat) Sackaros
ALLERGENER:
NÄRINGSVÄRDE PER 100 G:
Energi: 897 kJ / 214 kcal
Fett: 10 g
– Varav mättat fett: 4 g
Kolhydrater: 1 g
– Varav sockerarter: 1 g
Protein: 30 g
Salt: 5,1 g
OSTFAMILJ:
MJÖLK FRÅN:
MJÖLKBEHANDLING:
URSPRUNGSLAND: FR
OMRÅDE: Savoie
ARTIKELNUMMER: 31007
STORLEK: 6,5 kg
FÖRPACKNING: 1 x 6,5 kg
EAN:
FÖRVARING: Kyla max +8°C
Vi har alltid ambitionen att förmedla korrekt information men då förändringar i produktens innehåll kan ske över tid hänvisar vi till att kontrollera informationen på produktens förpackning före användning.