Le Trèfle du Perche

Le Trèfle du Perche en getost från Centre-Val de Loire i centrala Frankrike. Osten tillverkas av opastöriserad getmjölk och mognas ca 2 veckor. Osten är frisk med lite nötiga toner och konsistensen smidig och mjuk men blir fastare ju längre den lagras. Den sällsynt vackra osten har en askad yta och ett kritvitt innanmäte och är formad som en klöver vilket också namnet antyder då ‘Tréfle’ betyder just klöver på franska.

PASSANDE DRYCK: Torrt vitt vin och lätt rött vin

BESTÄLLNINGSVARA: Ja

INGREDIENSER: Opastöriserad getMJÖLK, VASSLE, Löpe, Färgämne: E153 (Vegetabiliskt kol)

ALLERGENER: MJÖLK

NÄRINGSVÄRDE PER 100 G:

Energi: 1410 kJ / 340 kcal
Fett: 22 g
– Varav mättat fett: 18,5 g
Kolhydrater: 1,06 g
– Varav sockerarter: 1,06 g
Protein: 21 g
Salt: 0,63 g

OSTFAMILJ: Getost

MJÖLK FRÅN: Get

MJÖLKBEHANDLING: Opastöriserad

URSPRUNGSLAND: Frankrike

OMRÅDE: Centre-Val de Loire

ARTIKELNUMMER: 28246cp

STORLEK: 160 g

FÖRPACKNING: 6 x 160 g

EAN:

FÖRVARING: Kyla max +8°C

Vi har alltid ambitionen att förmedla korrekt information men då förändringar i produktens innehåll kan ske över tid hänvisar vi till att kontrollera informationen på produktens förpackning före användning.