Parmigiano Reggiano DOP 24 mån
Parmigiano Reggiano är en hårdost från regionerna Parma, Reggio, Emilia, Modena, Bologna och Mantua i norra Italien. Osten tillverkas av opastöriserad komjölk och måste lagras i minst 12 månader. Parmiggiano Reggiano är kanske världens mest kända ost och namnet kommer från att den från början producerades mellan städerna Parma och Reggio Emilia i norra Italien. Osten har en tät textur och smaken lite syrlig. Osten blir torrare ju längre den lagras och smaken mer kraftfull.
Ursprungsskyddad sedan 1955.
PASSANDE DRYCK: Medelfylligt vitt och rött vin
BESTÄLLNINGSVARA: -
INGREDIENSER: Opastöriserad KoMJÖLK, Salt, Löpe
ALLERGENER: MJÖLK
NÄRINGSVÄRDE PER 100 G:
Energi: 1671 kJ / 402 kcal
Fett: 30 g
– Varav mättat fett: 20 g
Kolhydrater: 0 g
– Varav sockerarter: 0 g
Protein: 32 g
Salt: 1,6 g
OSTFAMILJ: Hårdost
MJÖLK FRÅN: Ko
MJÖLKBEHANDLING: Opastöriserad
URSPRUNGSLAND: IT
OMRÅDE: Emilia-Romagna
ARTIKELNUMMER: 12287
STORLEK: 450 g
FÖRPACKNING: 10 x 450 g
EAN: 2387053600000
FÖRVARING: Kyla max +8°C
Vi har alltid ambitionen att förmedla korrekt information men då förändringar i produktens innehåll kan ske över tid hänvisar vi till att kontrollera informationen på produktens förpackning före användning.