Pecorino Moliterno al Tartufo



Pecorino Moliterno al Tartufo en hårdost från Sardinien i södra Italien. Osten tillverkas på pastöriserad fårmjölk och lagras i 5-8 månader. Denna pecorinovariant blir efter 4 månader rikligt injicerad med den exklusiva svampen (Tuber Aestivium). Resultatet blir en vacker ost med vener av svart tryffel och kraftfull smak och doft. Detta är en tryffelost för den som vill ha det extra!
PASSANDE DRYCK: Medelfylligt vitt och rött vin
BESTÄLLNINGSVARA: -
INGREDIENSER: Pastöriserad fårMJÖLK, Svart tryffel (5%), Salt, Löpe, Syrningskultur, Aromämnen
ALLERGENER: MJÖLK
NÄRINGSVÄRDE PER 100 G:
Energi: 1637 kJ / 395 kcal
Fett: 31,6 g
– Varav mättat fett: 21,5 g
Kolhydrater: 3,3 g
– Varav sockerarter: 1,6 g
Protein: 24 g
Salt: 2,2 g
OSTFAMILJ: Hårdost
MJÖLK FRÅN: Får
MJÖLKBEHANDLING: Pastöriserad
URSPRUNGSLAND: IT
OMRÅDE: Sardinien
ARTIKELNUMMER: 12300
STORLEK: 2,5 kg
FÖRPACKNING: 4 x 2,5 kg
EAN:
FÖRVARING: Kyla max +8°C
Vi har alltid ambitionen att förmedla korrekt information men då förändringar i produktens innehåll kan ske över tid hänvisar vi till att kontrollera informationen på produktens förpackning före användning.