Raclette Terroir Suisse Bondraclette 3 mån

Raclette är en halvhård, tvättad ost från Schweiz som traditionellt tillverkas av både opastöriserad och pastöriserad komjölk. Osten är känd för sin krämiga smältbarhet och milda, fylliga smak.

Raclette är en klassisk schweizisk maträtt med anor från Alperna. Namnet kommer från det franska ordet racler – att skrapa – och syftar på sättet den smälta osten skrapas över tillbehören. Vår raclette från Terroir Suisse tillverkas utan tillsatser, konserveringsmedel eller färgämnen – även kanterna är ätbara och fulla av smak. Just denna Raclette är lagrad i 3 månader och gjord på pastöriserad mjölk vilket passar raclettepannor allra bäst.

Bondraclette är en äkta gårdsost med djup smak och krämig konsistens. Smält osten och servera med små kokta potatisar, grillade grönsaker, cornichoner – ät med lufttorkad skinka eller varför inte ha den i hamburgaren, i lasagnen eller på ostbrickan!

PASSANDE DRYCK: Torrt vitt vin och lätt rött vin

BESTÄLLNINGSVARA: -

INGREDIENSER: Pastöriserad koMJÖLK, Löpe, Bakteriekultur, Vatten, Salt

ALLERGENER: MJÖLK

NÄRINGSVÄRDE PER 100 G:

Energi: 1426 kJ / 343 kcal
Fett: 27 g
– Varav mättat fett: 16 g
Kolhydrater: 0,1g
– Varav sockerarter: 0,1 g
Protein: 25 g
Salt: 2 g

OSTFAMILJ: Hårdost

MJÖLK FRÅN: Ko

MJÖLKBEHANDLING: Pastöriserad

URSPRUNGSLAND: CH

OMRÅDE:

ARTIKELNUMMER: 12628

STORLEK: 6 kg

FÖRPACKNING: 1 x 6 kg

EAN:

FÖRVARING: Kyla max +7°C

Vi har alltid ambitionen att förmedla korrekt information men då förändringar i produktens innehåll kan ske över tid hänvisar vi till att kontrollera informationen på produktens förpackning före användning.