Raclette Terroir Suisse Jalapeño 5 mån
Raclette är en halvhård, tvättad ost från Schweiz som traditionellt tillverkas av pastöriserad komjölk. Osten är känd för sin krämiga smältbarhet och milda, fylliga smak
Raclette är en klassisk schweizisk maträtt med anor från Alperna. Namnet kommer från det franska ordet racler – att skrapa – och syftar på sättet den smälta osten skrapas över tillbehören. Vår raclette från Terroir Suisse tillverkas utan tillsatser, konserveringsmedel eller färgämnen – även kanterna är ätbara och fulla av smak. Just denna Raclette är lagrad i minst 5 månader och smaksatt med jalapeño som ger en behaglig hetta. Gjord på pastöriserad mjölk vilket passar raclettepannor allra bäst.
Smält osten och servera med små kokta potatisar, grillade grönsaker, cornichoner – ät med lufttorkad skinka eller varför inte ha den i hamburgaren, i lasagnen eller på ostbrickan!
PASSANDE DRYCK: Torrt vitt vin och lätt rött vin
BESTÄLLNINGSVARA: -
INGREDIENSER: Pastöriserad koMJÖLK, Löpe, Bakteriekultur, Röd Jalapeño, Grön Jalapeño, Salt, CaCl
ALLERGENER: MJÖLK
NÄRINGSVÄRDE PER 100 G:
Energi: 1426 kJ / 343 kcal
Fett: 27 g
– Varav mättat fett: 16 g
Kolhydrater: 0,1g
– Varav sockerarter: 0,1 g
Protein: 25 g
Salt: 2 g
OSTFAMILJ: Hårdost
MJÖLK FRÅN: Ko
MJÖLKBEHANDLING: Pastöriserad
URSPRUNGSLAND: CH
OMRÅDE:
ARTIKELNUMMER: 12639
STORLEK: 6 kg
FÖRPACKNING: 1 x 6 kg
EAN:
FÖRVARING: Kyla max +7°C
Vi har alltid ambitionen att förmedla korrekt information men då förändringar i produktens innehåll kan ske över tid hänvisar vi till att kontrollera informationen på produktens förpackning före användning.