Saucisson Roquefort Galibier

Saucisson är en salami från östra Savoie i Frankrike. Den tillverkas på fläskkött och luftorkas 4-5 veckor. Företaget Henri Raffin grundades 1937 och ligger inbäddad i Savoiedalen mellan de franska alperna. Traditionella recept och långsam mogning ger produkterna en unik smak och karaktär. Skiva upp den för hand i tunna skivor som snacks eller till plockbricka. Smaksatt med Roquefort för de som vill ha extra smakkaraktär.
Vill ni exponera den på ett snyggt sätt finns en träställning till den att hänga dom i. Kan förvaras i rumstemperatur.
PASSANDE DRYCK: Medelfylligt rött vin och öl
BESTÄLLNINGSVARA: Nej
INGREDIENSER: Griskött, ROQUEFORT, LAKTOS, Salt, Sackaros, Glukos, Kryddor, Naturliga smakämnen, Konserveringsmedel: E252 (Kaliumnitrat), E250 (Natriumnitrit), Syrningskultur, Animaliskt fjälster. Kan innehålla spår av: NÖTTER
ALLERGENER: MJÖLK
NÄRINGSVÄRDE PER 100 G:
Energi: 1734 kJ / 418 kcal
Fett: 34 g
– Varav mättat fett: 13 g
Kolhydrater: 2 g
– Varav sockerarter: 1 g
Protein: 26 g
Salt: 4,5 g
OSTFAMILJ:
MJÖLK FRÅN:
MJÖLKBEHANDLING:
URSPRUNGSLAND: Frankrike
OMRÅDE: Savoie
ARTIKELNUMMER: 3177
STORLEK: 200 g
FÖRPACKNING: 10 x 200 g
EAN: 3375220502229
FÖRVARING: Torrt och svalt
Vi har alltid ambitionen att förmedla korrekt information men då förändringar i produktens innehåll kan ske över tid hänvisar vi till att kontrollera informationen på produktens förpackning före användning.