Triplerousse d'Argental

Triplerousse d’Argental är en tvättad ost från Provence i nordvästra Italien. Osten tillverkas av pastöriserad ko, får och getmjölk och mognar 1-2 veckor. Ostens yta är vackert orange och innanmätet är mycket krämigt. Smaken är len och balanserad med balanserad syra. En härlig 3-mjölksost från Argental-serien för den som vill ha det lilla extra!

PASSANDE DRYCK: Halvtorrt vitt vin

BESTÄLLNINGSVARA: -

INGREDIENSER: Pastöriserad ko, får och getMJÖLK och GRÄDDE, Salt, Syrningskultur, löpe, Färgämne: E160b(ii) (Annatto norbixin)

ALLERGENER: MJÖLK

NÄRINGSVÄRDE PER 100 G:

Energi: 1422 kJ / 344 kcal
Fett: 31 g
– Varav mättat fett: 22 g
Kolhydrater: 1,2 g
– Varav sockerarter: 1,2 g
Protein: 15 g
Salt: 1,4 g

OSTFAMILJ: Tvättad ost

MJÖLK FRÅN: Ko, Får, Get

MJÖLKBEHANDLING: Pastöriserad

URSPRUNGSLAND: IT

OMRÅDE: Piemonte

ARTIKELNUMMER: 15101

STORLEK: 1,4 kg

FÖRPACKNING: 1 x 1,4 kg

EAN:

FÖRVARING: Kyla max +8°C

Vi har alltid ambitionen att förmedla korrekt information men då förändringar i produktens innehåll kan ske över tid hänvisar vi till att kontrollera informationen på produktens förpackning före användning.