Triplerousse d'Argental
Triplerousse d’Argental är en tvättad ost från Provence i nordvästra Italien. Osten tillverkas av pastöriserad ko, får och getmjölk och mognar 1-2 veckor. Ostens yta är vackert orange och innanmätet är mycket krämigt. Smaken är len och balanserad med balanserad syra. En härlig 3-mjölksost från Argental-serien för den som vill ha det lilla extra!
PASSANDE DRYCK: Halvtorrt vitt vin
BESTÄLLNINGSVARA: -
INGREDIENSER: Pastöriserad ko, får och getMJÖLK och GRÄDDE, Salt, Syrningskultur, löpe, Färgämne: E160b(ii) (Annatto norbixin)
ALLERGENER: MJÖLK
NÄRINGSVÄRDE PER 100 G:
Energi: 1422 kJ / 344 kcal
Fett: 31 g
– Varav mättat fett: 22 g
Kolhydrater: 1,2 g
– Varav sockerarter: 1,2 g
Protein: 15 g
Salt: 1,4 g
OSTFAMILJ: Tvättad ost
MJÖLK FRÅN: Ko, Får, Get
MJÖLKBEHANDLING: Pastöriserad
URSPRUNGSLAND: IT
OMRÅDE: Piemonte
ARTIKELNUMMER: 15101
STORLEK: 1,4 kg
FÖRPACKNING: 1 x 1,4 kg
EAN:
FÖRVARING: Kyla max +8°C
Vi har alltid ambitionen att förmedla korrekt information men då förändringar i produktens innehåll kan ske över tid hänvisar vi till att kontrollera informationen på produktens förpackning före användning.