Omsorg om det traditionella hantverket skapar högkvalitativa produkter. Så enkelt är det. 

Tillsammans med lika engagerade, trogna och kunniga medarbetare, driver Jenny det här lilla stora företaget. För litet är det. Och stort också. Det personliga är viktigare än någonsin, samtidigt som ett attraktivt sortiment behöver en lika djup som bred kunskap.

För att kunna vara stor behöver man älska det lilla; detaljerna och finliret. Engagemanget för att hjälpa butikerna med den bäst komponerade delikatessdisken är ett signum. Det är ju därför vi jobbar och det som ger oss förtroendet att leverera om och om igen! Och just det som driver hela bolaget; glädjen, omtanken och omsorgen om hantverket.

På Hugo Ericson är ost en tradition som går tillbaka i generationer. En sjuttonårig idérik entreprenörs stora dröm från början av 30-talet uppfylls än idag av barnbarnet Jenny Svensson som driver Hugo Ericson Ost.

Jenny har förstås passat på att fylla på drömmen utifrån moderna och internationella möjligheter men grundaffären står sig än idag: en flexibel grossistverksamhet med försäljning av högkvalitativa produkter till delibutiker och dagligvaruhandeln. 

VÅR HISTORIA

Morfar i Saluhallen

VÅRT PACKERI

Paketerad hantverksglädje

VÅRT OSTLAGER

Omsorgsfulla händer i egen lagring