Cheddar Oakwood Smoked

Cheddar Oakwood Smoked är en hårdost från Dorset i sydvästra England. Osten tillverkas av pastöriserad komjölk och lagras i 12 månader. Osten, som i grunden är en lagrad Farmhouse Cheddar, har varsamt rökts över ekträ som gett en tydlig men välbalanserad karaktär till osten. Smörig, söt, syrlig med en rund rökighet på samma gång, detta är en riktigt bra rökt Cheddar!

PASSANDE DRYCK: Medelfylligt vitt och rött vin

BESTÄLLNINGSVARA: Nej

INGREDIENSER: Pastöriserad koMJÖLK, Salt, Mikrobiellt ystenzym, Syrningskultur

ALLERGENER:

NÄRINGSVÄRDE PER 100 G:

Energi:
Fett:
– Varav mättat fett:
Kolhydrater:
– Varav sockerarter:
Protein:
Salt:

OSTFAMILJ: Hårdost

MJÖLK FRÅN: Ko

MJÖLKBEHANDLING: Pastöriserad

URSPRUNGSLAND: England

OMRÅDE: Dorset

ARTIKELNUMMER: 2934

STORLEK: 2 kg

FÖRPACKNING: 2 x 2 kg

EAN:

FÖRVARING: Kyla max +8°C

Vi har alltid ambitionen att förmedla korrekt information men då förändringar i produktens innehåll kan ske över tid hänvisar vi till att kontrollera informationen på produktens förpackning före användning.