Pecorino su Sardu 4 mån



Pecorino Sardu är en hårdost från Sardinien i södra Italien. Osten tillverkas på pastöriserad fårmjölk och lagras i 6 månader. Den har en kraftig pikant smak med tydlig sälta och konsistensen är något torr och lätt grynig. Den passar bra med ett sött tillbehör eller så kan den användas i matlagning på samma sätt som parmesan.
PASSANDE DRYCK: Medelfylligt vitt och rött vin
BESTÄLLNINGSVARA: -
INGREDIENSER: Pastöriserad fårMJÖLK, Salt, Löpe. På ytan: Konserveringsmedel: E235 (Natamycin), Färgämne: E172 (Järnoxider)
ALLERGENER: MJÖLK
NÄRINGSVÄRDE PER 100 G:
Energi: 1848 kJ / 446 kcal
Fett: 38 g
– Varav mättat fett: 25 g
Kolhydrater: 0 g
– Varav sockerarter: 0 g
Protein: 26 g
Salt: 2 g
OSTFAMILJ: Hårdost
MJÖLK FRÅN: Får
MJÖLKBEHANDLING: Pastöriserad
URSPRUNGSLAND: IT
OMRÅDE: Sardinien
ARTIKELNUMMER: 12308
STORLEK: 2,5 kg
FÖRPACKNING: 2 x 2,5 kg
EAN:
FÖRVARING: Kyla max +8°C
Vi har alltid ambitionen att förmedla korrekt information men då förändringar i produktens innehåll kan ske över tid hänvisar vi till att kontrollera informationen på produktens förpackning före användning.