Raclette



Raclette är en tvättad hårdost som produceras både i Schweiz och Frankrike. Osten kan tillverkas av pastöriserad eller opastöriserad komjölk och lagringtiden varierar. Denna kommer från Schweiz, är pastöriserad och lagras i minst 9 veckor. Smaken är mild med mycket aromer och har en halvhård konsistens. Smält osten och servera med små kokta potatisar, grillade grönsaker, cornichoner och lufttorkad skinka så har ni en härlig osträtt att njuta av.
PASSANDE DRYCK: Medelfylligt vitt och rött vin
BESTÄLLNINGSVARA: Nej
INGREDIENSER: Pastöriserad koMJÖLK, Salt, Syrningskultur, Ystenzym
ALLERGENER: MJÖLK
NÄRINGSVÄRDE PER 100 G:
Energi: 1456 kJ / 348 kcal
Fett: 27,3 g
– Varav mättat fett: 16,4 g
Kolhydrater: 0 g
– Varav sockerarter: 0 g
Protein: 25,7 g
Salt: 1,9 g
OSTFAMILJ: Hårdost
MJÖLK FRÅN: Ko
MJÖLKBEHANDLING: Pastöriserad
URSPRUNGSLAND: Schweiz
OMRÅDE: Sankt Gallen
ARTIKELNUMMER: 3057
STORLEK: 270 g
FÖRPACKNING: 1 x 3 kg
EAN: 236662420000k
FÖRVARING: Kyla max +8°C
Vi har alltid ambitionen att förmedla korrekt information men då förändringar i produktens innehåll kan ske över tid hänvisar vi till att kontrollera informationen på produktens förpackning före användning.