Rosette de Savoie Galibier
Denna klassiker, som ursprungligen kommer från Lyon (Rosette de Lyon), är en fransk korv av salamityp som är lagrad 2 – 3 månader. Denna typen är en av Frankrikes mest sålda korvar. Företaget Henri Raffin grundades 1937 och ligger inbäddad i Savoiedalen mellan de franska alperna. Traditionella recept och långsam mogning ger produkterna en unik smak och karaktär.
PASSANDE DRYCK: Medelfylligt rött vin och öl
BESTÄLLNINGSVARA: -
INGREDIENSER: Griskött, Salt, LAKTOS, Socker, Glukos, Kryddor, E252 (Kaliumnitrat), Syrningkultur, Fjälster från gris. Kan innehålla spår av: NÖTTER
ALLERGENER: MJÖLK
NÄRINGSVÄRDE PER 100 G:
Energi: 1393 kJ / 333 kcal
Fett: 25,3 g
– Varav mättat fett: 11 g
Kolhydrater: 1,2 g
– Varav sockerarter: 0,7 g
Protein: 25,7 g
Salt: 4,1 g
OSTFAMILJ:
MJÖLK FRÅN:
MJÖLKBEHANDLING:
URSPRUNGSLAND: FR
OMRÅDE: Savoie
ARTIKELNUMMER: 31010
STORLEK: 2,5 kg
FÖRPACKNING: 2 x 2,5 kg
EAN:
FÖRVARING: Kyla max +8°C
Vi har alltid ambitionen att förmedla korrekt information men då förändringar i produktens innehåll kan ske över tid hänvisar vi till att kontrollera informationen på produktens förpackning före användning.