Rosette de Savoie Galibier

Denna klassiker, som ursprungligen kommer från Lyon (Rosette de Lyon), är en fransk korv av salamityp som är lagrad 2 – 3 månader. Denna typen är en av Frankrikes mest sålda korvar. Företaget Henri Raffin grundades 1937 och ligger inbäddad i Savoiedalen mellan de franska alperna. Traditionella recept och långsam mogning ger produkterna en unik smak och karaktär.

PASSANDE DRYCK: Medelfylligt rött vin och öl

BESTÄLLNINGSVARA: -

INGREDIENSER: Griskött, Salt, LAKTOS, Socker, Glukos, Kryddor, E252 (Kaliumnitrat), Syrningkultur, Fjälster från gris. Kan innehålla spår av: NÖTTER

ALLERGENER: MJÖLK

NÄRINGSVÄRDE PER 100 G:

Energi: 1393 kJ / 333 kcal
Fett: 25,3 g
– Varav mättat fett: 11 g
Kolhydrater: 1,2 g
– Varav sockerarter: 0,7 g
Protein: 25,7 g
Salt: 4,1 g

OSTFAMILJ:

MJÖLK FRÅN:

MJÖLKBEHANDLING:

URSPRUNGSLAND: FR

OMRÅDE: Savoie

ARTIKELNUMMER: 31010

STORLEK: 2,5 kg

FÖRPACKNING: 2 x 2,5 kg

EAN:

FÖRVARING: Kyla max +8°C

Vi har alltid ambitionen att förmedla korrekt information men då förändringar i produktens innehåll kan ske över tid hänvisar vi till att kontrollera informationen på produktens förpackning före användning.